PAW not working after network changes

User avatar
gtonkin
MVP
Posts: 628
Joined: Thu May 06, 2010 3:03 pm
OLAP Product: TM1
Version: PAL 2.0.3
Excel Version: 2016 64-bit
Location: JHB, South Africa
Contact:

Re: PAW not working after network changes

Post by gtonkin » Tue Oct 09, 2018 2:23 pm

>docker ps -a returns the same result - just seems like the gateway has not installed.

User avatar
gtonkin
MVP
Posts: 628
Joined: Thu May 06, 2010 3:03 pm
OLAP Product: TM1
Version: PAL 2.0.3
Excel Version: 2016 64-bit
Location: JHB, South Africa
Contact:

Re: PAW not working after network changes

Post by gtonkin » Tue Oct 09, 2018 2:30 pm

Just re-ran scripts\paw.ps1:

Code: Select all

PS C:\paw> scripts/paw.ps1
The IBMCognosGatewayURL variable is not set. Defaulting to a blank string.
Pulling social (pa-docker:5000/planninganalytics/social:1.0.50-windowsservercore)...

Get https://pa-docker:5000/v2/: dial tcp: lookup pa-docker: no such host

Execution failed with exit code 1
At C:\paw\scripts\init.ps1:58 char:13
+             throw "Execution failed with exit code $LASTEXITCODE"
+             ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo          : OperationStopped: (Execution failed with exit code 1:String) [], RuntimeException
    + FullyQualifiedErrorId : Execution failed with exit code 1

dr.nybble
Posts: 115
Joined: Wed Aug 17, 2011 3:51 pm
OLAP Product: TM1
Version: 10.2.2
Excel Version: Excel 2007

Re: PAW not working after network changes

Post by dr.nybble » Tue Oct 09, 2018 4:06 pm

If you ever see the "pulling" message then likely the images are not loaded (or got removed).

Post Reply